Zagrep Üniversitesi ve Veteriner Fakülteleri arasında işbirliği protokolü imzalandı

06 Temmuz 2024 16:04

Zagrep Üniversitesi ve Veteriner Fakülteleri arasında işbirliği protokolü imzalandı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Avrupa Üniversiteleri ve Veteriner Fakülteleri arasında önemli bir yere sahip  Zagrep Üniversitesi ve Veteriner Fakültesi bilim insanları ve yetkilileri Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü ve Veteriner Fakültesini ziyaret ederek geleceğe dönük işbirliği gerçekleştirmek için protokol imzaladılar.Protokol kapsamında öğrenci  ve  öğretim elemanı değişimi,ortak projeler ve bilimsel etkinlikler bulunmaktadır.
Kafkas Üniversitesi adına çok önemli bir etkinlik olan bu işbirliği protokolü  Rektör Prof.Dr.Hüsnü Kapu, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mete Cihan, Zagrep Üniversitesi adına Dekan Prof. Dr. Marko Samardžija  imzaladılar. 
Toplantıda konuşan Rektör Prof.Dr.Hüsnü Kapu, bu işbirliği protokolünün ileriye dönük olarak üniversitelerimiz ve  veteriner  fakülteleri arasında bilimsel ve araştırma faaliyetleri açısından önemli bir adım olduğunu vurgulayarak emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.
Ayrıca Zagrep Üniversitesi Veteriner Fakültesi 
Dekan yardımcıları Prof.Dr. Gordana Gregurić,  Prof.Dr. Nino Maćešić ,Kafkas Üniversitesi Dış ilişkiler koordinatörü Prof.Dr.Hacıali Necefoğlu,Rektör Baş Danışmanı Prof.Dr.Erol Aydın  ile  Veteriner Embriyo Teknoloji Derneği Başkanı Prof.Dr.Yavuz Öztürkler imza törenine katıldılar.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.