ÖĞRENCİ VE VELİLER BİLGİLENDİRİLDİ

KARS İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ ÖĞRENCİ VE VELİLER BİLGİLENDİRDİ

01 Eylül 2020 09:17

ÖĞRENCİ VE VELİLER BİLGİLENDİRİLDİ
KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars polisi üniversitede stant açtı. 2020-2021 eğitim öğretim yılında Kars Kafkas Üniversitesinde okumak isteyen öğrenciler kayıtlarını yaptırmaya başladılar. Kafkas Üniversitesini tercih eden öğrenciler aileleri ile birlikte bugün üniversiteye gelerek kayıt işlemlerini gerçekleştirdiler.
Kayıt için Kars'a gelen öğrencilere ve ailelerine Kars'ın güvenilir ve huzurlu bir kent olduğunu Kafkas Üniversitesi yerleşkesinde stant kuran polisler anlattılar. 




Kafkas Üniversitesi yerleşkesinde stant kuran polis, özellikle başka şehirlerden gelen öğrenci ve velileriyle birebir iletişime geçti. Polis memurları, kayda gelen öğrencilere ve yakınlarına terör, uyuşturucu ve asayiş konularında uyarılarda bulunarak bilgiler verdiler. 



Kafkas Üniversitesinde okumak için gelen öğrenciler, Kars'a ilk defa geldik ve huzurlu bir ortam gördük. Ailemizin tedirgin olmasına hiç gerek yok açıklamasında bulundular.




Öğrenci velileri ise; Bizler Kafkas üniversitesine geldiğimizde ilk bizleri emniyet mensupları karşıladılar. Ve bizlere ikramda bulundular. Biz artık rahat bir şekilde çocuğumuzu burada bırakıp memleketimize döneceğimizi gördük ifadelerini kullandılar.




Ayrıca öğrenci ve velilere maske dağıtımı da yapıldı. Üniversiteye gelen öğrenci ve velilerine yorgunluklarını atmaları için ikramlarda bulunan polisler, öğrencilere ve velilere yönelik broşürler, not defterleri ve kalem hediye ettiler. 







Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.