MHP KARS İL KONGRESİ 27 EYLÜL'DE YAPILACAK

MHP KARS İL KONGRESİ 27 EYLÜL'DE YAPILACAK

24 Eylül 2020 16:50

MHP KARS İL KONGRESİ 27 EYLÜL'DE YAPILACAK
KARS PUSULA / ADEM ALP


MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, partisinin İl Kongresinin 27 Eylül Pazar günü saat 1O:00'da Kars Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılacağını duyurdu.

5 Eylül’de Kars'taki ilçe kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP), il kongresini ne zaman gerçekleştireceği de belli oldu. MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, bir basın açıklaması yaparak, 27 Eylül Pazar günü saat 10:00‘da Kars Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda ‘tek aday tek liste’ şeklinde kongrenin yapılacağını duyurdu. Adıgüzel açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Türk Dünyasının Bilge Lideri Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Bey’in takdir ve tensipleri, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih YALÇIN Bey’in talimatları ile
‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, Kazanan Türkiye olacak’ sloganıyla başlatılan Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Kongre süreci kapsamında 15 Ağustos 2020 tarihinde Kars ilimizin ilçe kongreleri büyük bir coşkuyla başlamış olup 5 Eylül 2020 günü merkez ilçe kongremizle tüm heyacanı ve canlılığı ile teşkilatlarımıza yakışır bir şekilde tamamlanmıştır.

KONGREYE EMİN HALUK AYHAN İLE TANER GÖKÇEK DE KATILACAK
İlimizde ilçe kongrelerimizin tamamlanmasının ardından Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda alınan karar ile “tek aday ve tek liste” ile Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi 27 Eylül 2020 Pazar günü saat 1O:00‘da Kars Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılacaktır.
26 Eylül 2020 Ardahan ve 27 Eylül 2020 Kars İl Kongrelerine, MHP Genel Merkezi tarafından MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Emin Haluk AYHAN Bey ve MHP MDK Üyesi Karslı hemşerimiz Sayın Taner GÖKÇEK Bey görevli olarak katılacaklardır.
Bütün dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeni ile kongremiz maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun olarak sadece il delegelerimizin katılımı ile gerçekleşecektir.”

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.