• ötüken kars

KÖY ÇOCUKLARINI SEVİNDİREN ANTRENÖRLER

KÖY ÇOCUKLARINI SEVİNDİREN ANTRENÖRLER

06 Temmuz 2020 22:09

KÖY ÇOCUKLARINI SEVİNDİREN ANTRENÖRLER
KARS PUSULA / ADEM ALP

Yaz Spor Okullarının öğretmenleri köylerde gençlere sportif faaliyet imkanı sunuyor. Tüm dünyayla birlikte kent merkezlerinden köylere kadar Türkiye'nin de her bölgesinde gündelik yaşamı olumsuz yönde etkileyen Covid-19 pandemi salgını, gençleri evlere kapatmakla kalmayıp hareketsiz kalmalarına da neden oldu. 
Koronavirüs salgınının olumsuz sonuçlarından benzer şekilde etkilenen Kars merkez Kocabahçe Köyü gençleri, yeni normalleşme ile birlikte hareketsiz ve sporsuz geçen günleri telâfi etmek için Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü arayarak destek talebinde bulundular. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor malzemelerine ihtiyaç duyan gençlerin taleplerine kayıtsız kalmayarak köy çocuklarına çeşitli spor malzemeleri götürerek onlarla spor yapma imkanı buldular. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri ve köy çocukları köyde boş alanda spor sahaları oluşturarak  sportif faaliyetlerde bulundular. 
Kocabahçe köyünün gençlerine badminton takımı, voleybol topu ve hentbol branş malzemelerini kendilerine ulaştıran  Spor Antrenörlerine teşekkür ettiler.
Kars Gençlik  Spor il Müdürlüğü, kendilerine malzeme ulaşan gençlerin pandeminin ağır psikolojik ve fiziksel etkilerini geride bırakmaları için sportif bir destek sağlamış oldu.












Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.