Kars VHO Başkanı Ercan Ödül Güven Tazeledi

06 Ekim 2024 20:02

Kars VHO Başkanı Ercan Ödül Güven Tazeledi

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Veteriner Hekimleri Odası 18. Olağan Seçimli Genel Kurulunu 6 Ekim 2024 bugün gerçekleştirdi. Tek liste girdilen seçim sonucunda 70 oyla tekrar yönetim kurulu listesi ile Kars Veteriner Hekimleri Odasını temsil etme hakkı kazanan mevcut Başkan Ercan Ödül kazandı.
Kars Veteriner Hekimler Odası'nda saat 09.00'da başlayan 18. Olağan Genel Kurulu'nda saat 17.00'de sandıklar kapandı. 3 dönemdir başkanlık görevini yürüten Ercan Ödül tek liste olarak seçime girdi.
418 üyenin bulunduğunu belirten Başkan Ödül seçimde herhangi bir olumsuzluk olmadan seçimin sonuçlandığını söyledi. 
Seçim sonrasında konuşan Başkan Ercan Ödül "Odamızın 18. Olağan Seçimli Genel Kurulunu gerçekleştirmenin onur ve gururunu yaşıyoruz. İlk defa kendi hizmet ofisimize gerçekleştirdiğimiz ve tek liste olarak girdiğimiz seçimde 70 üyemizin seçime katılarak mesleğine ve meslek odasına sahip çıkması bizleri mutlu etmiştir. Erzurum'dan Genel Kurulumuza teşrif eden Erzurum Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Sayın Ahmet Çağrı Birdal, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Prof. Dr. Serkan Yıldırım ve Sayın Lütfullah Celep'e, bu zamana kadar yönetim kurulunda başarılı hizmetleri birlikte yürüttüğümüz tüm yönetim kurulu üyesi meslektaşlarıma, bu seçimle birlikte Odamızın en uzun süre görev yapan yönetim kurulu olma ünvanını bizlere bahşeden Odamız üyelerine tüm samimiyetimle teşekkür eder, en derin mesleki saygılarımı sunarım." dedi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.