KARS VALİLİĞİ KORONAVİRÜS DENETİMLERİNİ ARTTIRDI

KARS VALİLİĞİ KORONAVİRÜS DENETİMLERİNİ ARTTIRDI

11 Ağustos 2020 16:30

KARS VALİLİĞİ KORONAVİRÜS DENETİMLERİNİ ARTTIRDI
KARS PUSULA / ADEM ALP

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelgede koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler Kars’ta aralıksız devam ediyor.
Vali Vekili Mehmet Zahid Doğu, “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla devam eden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele tedbirleri denetime katılarak esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulundu.
Dünya genelinde yaşanan pandemiyi ve son günlerde ülke genelinde artış gösteren vaka sayılarını hatırlatan Vali Vekili Doğu vatandaşlara, maske, mesafe ve temizlik kuralına dikkat çekmek için denetimlerin gerçekleştirildiğini, sosyal mesafenin önemini, il dışından gelen vatandaşlarla temasta bulunulmamasını ve sevdiklerimizi korumak adına maskesiz dışarıya çıkmamız gerektiğini vurguladı.
Kars Vali Vekili Mehmet Zahid Doğu'nun başkanlığında gerçekleştirilen uygulamalara İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, Ticaret İl Müdürü Adem Beyribey katıldı. Uygulamalarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken vatandaşların duyarlı davranışları sevindirdi.






















Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.