Kars TSO Başkanı Bozan'dan Müteahhitler Derneğine ziyaret

12 Haziran 2024 22:36

Kars TSO Başkanı Bozan'dan Müteahhitler Derneğine ziyaret

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan’dan Kars’ta ilk defa kurulan Kars Müteahhitler Derneğine hayırlı olsun ziyareti. 
2024 Yılında Kars’ta kuruluşunu ilan eden Müteahhitler Derneği Başkanlığına seçilen Yahya Bulak ve yönetimini ziyaret eden KATSO Başkanı Bozan, Bir şehrin var oluşu, bir şehrin baştan yaratılışı ve her bireyin bir yuva sahibi oluşuna vesile olan Müteahhitlerimizin bir araya gelerek kurdukları bu güzide kuruluşu bugün ziyaret ettik. Yapılan seçim sonucunda Kars Müteahhitler Derneği Başkanı seçilen Sayın Yahya Bulak beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Bulak ve yönetimi bu şehre Gazi Karsımızın büyümesinde büyük emekler serf ediyorlar, şahsım ve kuruluşum adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.
Kars Müteahhitler Derneği Başkanı Yahya Bulak ise KATSO Başkanı Bozan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek derneğin hizmeti, çalışmaları ve taleplerini anlattı. Bulak, Kars’ta bu yıl inşası devam eden bina ve yapıların şehrimizin büyümesine büyük katkı sağladığını da ifade etti. 
Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan ziyaret sonrası Kars Müteahhitler Derneğine üyelik başvurusunu gerçekleştirdi. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.