KARS'TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA DENETİMLER ARTTIRILDI

KARS'TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA DENETİMLER ARTTIRILDI

08 Ağustos 2020 16:17

KARS'TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA DENETİMLER ARTTIRILDI
KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars'ta Taksi ve Dolmuşlarda koronavirüs denetimi. İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimler hakkında genelge göndermesinin ardından il genelinde, "Maske, Sosyal Mesafe ve Hijyen" kurallarına uyulup uyulmadığı konularında sıkı denetimler yapılmakta. 



Türkiye genelinde olduğu gibi Kars’ta da Covid-19 denetimleri çerçevesinde Kars’ta da 10.00-16.00 saatleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince Faikbey ve Cumhuriyet caddelerinde taksi ve dolmuşlarda koronavirüs denetimi yapıldı.



Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri, İl Sağlık Müdürlüğünde görevli sağlık çalışanları eşliğinde şehirler arası karayolu uygulama noktalarında ticari taksi, minibüs ve şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerde denetimlerini sürdürüyor.



Yapılan denetimlerde onlarca ticari taksi dolmuş ve halk otobüsü ile yüzlerce vatandaş Covid-19 hastalığına karşı alınacak tedbirler bakımından bilgilendirildi. Sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske zorunluluğuna riayet etmeleri yönünde de uyarılarda bulunuldu.





Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.