|
Tweet |
KARS PUSULA / ADEM ALP
Kars’ta Kırsal Kalkınma İçin İş Birliği Görüşmesi. Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Fatih Tekcan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kars İl Koordinatörü Meryem Yıldırım’ı ziyaret etti.
TKDK Kars İl Koordinatörlüğünde gerçekleşen ziyarette, 2026 yılı yatırım ve çalışma programı kapsamında yürütülmesi planlanan projeler ile kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Fatih Tekcan, kırsal kalkınmanın bölge için büyük önem taşıdığını belirterek, TKDK ile yapılacak ortak çalışmaların, ilimizde yürütülen kırsal kalkınma çalışmaları, destek projeleri ve kurumlar arası iş birliği konularında önemli katkılar sunacağını ifade etti.
TKDK Kars İl Koordinatörü Meryem Yıldırım ise, kurum olarak yatırımcılara sağlanan hibe ve desteklerle kırsal alanda üretimi teşvik ettiklerini dile getirerek, İl Özel İdaresi ile yapılacak iş birliklerinin daha fazla projenin hayata geçirilmesine olanak sağlayacağını kaydetti.
.jpg)
