• ötüken kars

KARS'TA GENÇLİK HAFTASI BAŞLADI

KARS'TA GENÇLİK HAFTASI BAŞLADI

15 Mayıs 2020 13:54

KARS'TA GENÇLİK HAFTASI BAŞLADI
KARS PUSULA / ADEM ALP


Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15-19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Haftası dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Pandemi süreci nedeniyle kutlamalar buruk başladı.
Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla Atatürk'ü Anma ve Gençlik Haftası törenleri başladı. Çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ayhan Yüreğir bu yıl Gençlik Haftasının pandemi süreci nedeniyle buruk başladığını ifade ederek, “Bu yıl her yıl olduğu gibi bu yıl da 15-19 Mayıs tarihlerinde Gençlik Haftası olarak kutlanıyor. Pandemi süreci münasebetiyle bu yıl buruk geçen bir Gençlik Haftası var. Yalnız biz online olarak antrenörlerimiz, gençlik görevlilerimiz aracılığıyla eğitimlerimiz ve faaliyetlerimiz sürüyor. Hafta boyunca da özellikle sitelerde antrenör arkadaşlarımız bahçelerde vatandaşlarımız evlerinde olacak şekilde sportif faaliyetlerimiz olacak.” dedi.

Yüreğir, her yıl Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen yarışmaların da bu yıl sadece online üzerinden yapılacağını da sözlerine ekledi.
















Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.