Kars'ta 6 farklı suçtan 30 yıl hapis cezası olan suç makinesi yakalandı

31 Temmuz 2024 10:01

Kars'ta 6 farklı suçtan 30 yıl hapis cezası olan suç makinesi yakalandı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars'ta aralarında alışveriş nedeniyle husumet olan iki kişi tartıştı. Taraflardan biri yanında taşıdığı silahla husumetlisinin üzerine kurşun yağdırdı. Polisin titiz takibiyle kıskıvrak yakalanan şahsın 6 farklı suçtan 30 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu da ortaya çıktı. 
Olay, merkez Ahmet Arslan Caddesi üzerinde meydana geldi. S.Ö.(27)'nin iş yerine gelen C.K.(34) arasında alışveriş nedeniyle anlaşmazlık çıktı. Tartışmanın büyümesiyle C.K. yanına aldığı tabanca ile S.Ö.'ye ateş ederek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ayağından yaralanan S.Ö. ambulansla Harakani Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Ekipler harekete geçti.
Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şahsın "Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Silahla Yağma, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması,Tehdit, Basit Yaralama, Bıçak Ve Diğer Aletleri İzinsiz Olarak Satma Satın Alma Taşıma Veya Bulundurma" suçlarından toplam 30 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 6 bin 360 TL para cezası ile aranan C.K. olduğunu belirledi. Harekete geçen ekipler, C.K.'yı Arpaçay ilçesinde yakaladı. C.K.'nın yapılan üst aramasında suçta kullanılan, 1 ruhsatsız silah ve bu silaha ait dolu şarjör ele geçirdi. C.K'nın ikametinde ise 1 ruhsasız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği ile çok sayıda mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan C.K. emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.