beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Kars'ın Selim İlçesinde düzenlenen Anneler Günü renkli görüntülere sahne oldu

Kars'ın Selim İlçesinde düzenlenen Anneler Günü renkli görüntülere sahne oldu

facebook-paylas
Güncelleme: 10-05-2026 21:32:02 Tarih: 10-05-2026 21:03

Kars'ın Selim İlçesinde düzenlenen Anneler Günü renkli görüntülere sahne oldu

KARS PUSULA / ADEM ALP

 

Selim’de Anneler Günü’nde renkli görüntüler oluştu. Kars’ın Selim İlçe Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen program yoğun katılımla gerçekleştirildi. İlçede düzenlenen etkinlikte anneler müzik ve halk oyunları eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadı.
Belediye Başkanı Barış Koç öncülüğünde organize edilen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlçe halkını bir araya getiren etkinlikte birlik, ilçe kadınları gönüllerince eğlendiler. Programa Mehmet Ali Semiz ve eşi Kars Vali Yardımcısı Şeyma Aktaş Semiz de katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Protokol üyeleri program boyunca davetlilerle sohbet ederek Anneler Günü’nü kutladı.
Gece kapsamında sahne alan sanatçılar tarafından canlı müzik dinletileri sunulurken, sergilenen Kafkas halk oyunları gösterileri ise katılımcılardan büyük alkış aldı. Vatandaşlar müzik eşliğinde halay çekip doyasıya eğlenirken, anneler için hazırlanan özel program renkli görüntülere sahne oldu.
Programda konuşan Belediye Başkanı Barış Koç, annelerin toplumun temel taşı olduğunu belirterek, “Hayatımızın her anında fedakarlıklarıyla yanımızda olan annelerimizin hakkını ödemek mümkün değildir. Annelerimiz sevginin, merhametin ve şefkatin en büyük temsilcileridir. Bu anlamlı günde kıymetli annelerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Kaymakam Mehmet Ali Semiz ise Anneler Günü’nün sadece bir günle sınırlı kalmaması gerektiğini ifade ederek, annelere duyulan sevgi ve saygının her zaman gösterilmesi gerektiğini söyledi.
Katılımcılar, düzenlenen organizasyondan dolayı Selim Belediyesi’ne teşekkür ederek programın ilçede sosyal birlikteliğe önemli katkı sunduğunu ifade ettiler.
Gece, müzik dinletileri ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

 




Bu haber 98 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI