Kars Basın’ını Dikkat’e almayanlar… Biz de Sizi Dikkat’e almıyoruz..!

22 Temmuz 2024 11:47

Kars Basın’ını Dikkat’e almayanlar… Biz de Sizi Dikkat’e almıyoruz..!

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’ta birçok kamu kurum ve kuruluşu Kars’ta hizmet veren Yerel ve Ulusal Basın temsilcilerini dikkat’e almadıklarını bir kez daha kanıtlamış oldular.
Kars’ta Ulusal basın temsilciliklerinin tamamına sahip olduğu bilinmekte. Ancak Kars’ta yönetim başta olmak üzer, bir çok kamu kurumu hazırladıkları projelerle metropol şehirlerde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarını Kars’a davet edip ‘sözde’ şehrin tanıtımını yaptıklarını zannettikleri yetmiyormuş gibi, birde biz Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı illerini tanıtmak için gazetecileri davet ettik haberini de Kars basınına haber yaptırmaya çalışıyorlar.  Eksi 40 derecede gecesini gündüzüne katarak Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı illerini tanıtan, sorunlarını dile getiren ve illerinin geleceği için adeta gecesini gündüzüne katan dört ilin Basınını neden yok sayılıyor.
İşte dört ilden sorumlu olduğunu düşündüğümüz ‘Serhat Kalkınma Ajansı’ (SERKA) Kars-Ardahan-Iğdır ve Ağrı illerinde vatandaşlara yatırım ve iş sahaları açmakla sorumlu olan kurumlardan biri. Ancak SERKA ne yapıyor, her yıl şehir dışından getirdiği basın mensuplarını 3,4,5 gün şehirde dolaştırıp en lüks otellerde ağırlayıp her türlü imkanı sağlamakla beraber ‘sözde’  Kars-Ardahan-Iğdır ve Ağrı illerini tanıtıyorlar. Oysa ki, bu dört ille ilgili tek bir haber bile davet edilenler tarafından yapılmıyor. Bu dört ilin basın mensupları neden bu ‘sözde’ projelerinizde yer almıyor.

Kars Basın’ını Dikkat’e almayanlar… Bizde Sizi Dikkat’e almıyoruz..!

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.