İMO KARS İL TEMSİLCİLİĞİNE SERHAN SELÇUK ATANDI

İMO KARS İL TEMSİLCİLİĞİNE SERHAN SELÇUK ATANDI

26 Ağustos 2020 19:32

İMO KARS İL TEMSİLCİLİĞİNE SERHAN SELÇUK ATANDI
KARS PUSULA / ADEM ALP

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine bağlı olarak kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşu olan İnşaat Mühendisleri Odası İl Özel İdaresi İnşaat Mühendisi Serhan Selçuk İnşaat Mühendisleri Odası Kars İl Temsilcisi olarak atandı. 
15. Dönem İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Seçim süreci tamamlandı. Erzurum Şube Başkanlık seçimini Abdulkadir Orhan seçilirken, İnşaat Mühendisleri Odası Kars İl Temsilciliğine ise Serhan Selçuk atandı. 
15. Dönem İnşaat Mühendisleri Odası seçimi sonucunda Erzurum Şube Başkanı Abdulkadir Orhan seçilirken, Yönetim Kurulu üyeliğine ise; Serhan Selçuk, Mehmet Sait Tüvel, Ömer Faruk Ahmetoğlu, Azer Karadağ ve Mahmut Gürsoy olarak belirlendi. 
İnşaat Mühendisleri Odası Kars İl Temsilciliğine atandan Kars İl Özel İdaresinde İnşaat Mühendisi olarak görev yapan Serhan Selçuk atandı. Selçuk; Göreve atanmamızın ardından yapacağımız ilk çalışmalarımızı şu şekilde,
- İlk çalışmamız Kars ilinde İnşaat Mühendislerini temsil edecek olan temsilcilik bürosunu kurmak ve hizmete açmaktır.
- Belediyeler ile görüşerek İMO'nun proje inceleme, onaylama ve yerinde kontrol amacıyla protokol imzalayarak İMO'yu daha ektin kılmak.
-Yapı denetim firmaları ile görüşerek hem Karslıların hem de mühendislerin sorunlarına ortak akılla çözüme kavuşturmak.
- İMO'nun tüm kurum ve kuruluşlarla ilişkilerini pekiştirmek.
- Mühendislerimizi temsil edecek olan temsilcilik bürosunda mühendislerimizin bilgi alışverişi yapabilecekleri ve teknik desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara yüz yüze bilgi alabileceği bir ortam sağlayacağız. 
- Piyasada inşaat mühendisi olan arkadaşlarımızın şantiye şefliği ile ilgili ciddi sorunları var. Bu sorunların çözümü yönünde işin takipçisi olacağız dedi.
Serhan Selçuk; 1984, Kars doğumlu, Kars Anadolu Lisesi mezunu olduktan sonra 2003 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Mühendisliğini okuyan Selçuk, 2012 yılına kadar Proje taahhüt ve  müteahhitlik yapmıştır. 2012 yılında Kars İl Özel İdaresine İnşaat Mühendisi olarak göreve başlayan ve halen kurumda görevine devam eden Selçuk evli iki çocuk babasıdır.




 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.