• ötüken kars

EKİPLERDEN SIKI DENETİM

KARS'TA EKİPLERDEN SIKI DENETİM

01 Eylül 2020 08:38

EKİPLERDEN SIKI DENETİM
KARS PUSULA / ADEM ALP

Koronavirüs tedbirleri kapsamında polis vatandaşlara maske dağıttı, sosyal mesafe uyarısında bulundu. Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler, başta Faikbey Caddesi olmak üzere kentteki cadde ve sokaklarda maskesiz gördükleri vatandaşlara maske verirken, vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uymaları yönünde uyardı. Polisin uyarısını dikkate alan vatandaşlar maskelerini takarak yollarına devam etti.


Salgının başladığı ilk günlerden itibaren kent genelinde güvenlik önlemleri alan polis, Covid-19 salgınından vatandaşların etkilenmemesi için hem araçlardan sürekli anonslar yaparak vatandaşları uyardı, hem de yaya devriyeler halinde vatandaşları bilgilendirerek gerekli tedbirleri almalarını sağladı.


Kars’ta Covid-19 salgınıyla mücadele de ilk günkü gibi görevini titizlikle yürüten polis ekipleri, ara sokaklara bile girerek hem vatandaşlara virüsle mücadelenin önemini anlatıyor, hem de tedbirsiz dışarı çıkanları uyarıyor. Polis ayrıca sokağa maskesiz çıkan vatandaşlara da maske dağıtıyor.














Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.