Bugun...



CHP'li Belediye Başkanı Koç Ak Parti'ye Geçecek İddialarını Yalanladı

CHP'li Belediye Başkanı Koç Ak Parti'ye Geçecek İddialarını Yalanladı

facebook-paylas
Güncelleme: 25-07-2026 22:33:05 Tarih: 25-07-2026 22:04

 CHP'li Belediye Başkanı Koç Ak Parti'ye Geçecek İddialarını Yalanladı

KARS PUSULA / ADEM ALP

 

Kars’ın CHP’li Selim İlçe Belediye Başkanı Barış Koç’tan açıklama. Ak Parti’ye geçecek iddiaları hakkında açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selim İlçe Belediye Başkanı Koç iddialar cevap verdi.

Belediye Başkanı Barış Koç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
BASINA VE KAMUOYUNA
Son günlerde şahsımla ilgili “AK Parti’ye geçeceği” yönünde kasıtlı olarak ortaya atılan iddiaların hiçbir gerçekliği yoktur. Yıllardır verdiğimiz mücadele; makamların değil, demokrasinin, halkın iradesinin, hukukun ve adaletin mücadelesidir. Bu ilkelerden dün taviz vermedik, bugün de vermeyiz. Siyasi yolculuğumuz; kişisel hesaplarla değil, inandığımız değerlerle şekillenmiştir. Bu nedenle asılsız dedikodularla kamuoyunu yanıltmaya çalışanlara verilecek en güzel cevap, duruşumuz ve mücadelemizdir. 
Önümüzdeki günlerde yapılacak çağrıları ve ülkemizin geleceğine ilişkin yeni siyasi süreci dikkatle takip ediyoruz. Demokrasiye, adalete ve halkın iradesine inananlarla birlikte, ülkemiz için yeni bir yolda yürümeye devam edeceğiz.
Vakti geldiğinde yol haritamızı ve kararlarımızı bizzat milletimizle paylaşacağız. O zamana kadar kamuoyunun yalnızca resmî açıklamalarımıza itibar etmesini önemle rica ediyorum.

 




Bu haber 348 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI