Başkan Yahya Bulak'ın Kurban Bayramı mesajı

14 Haziran 2024 16:35

Başkan Yahya Bulak'ın Kurban Bayramı mesajı

KARS PUSULA 

 

Kars Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri adına Başkan Yahya Bulak Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Başkan Bulak, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, “Küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların sona erdiği, insanların sevdiklerine kavuştuğu bir bayramı daha milletçe idrak ediyoruz. Sevginin, barışın, dostluğun en üst düzeyde yaşandığı, aile bağlarının daha çok güçlendiği bu müstesna günlerde seyahat ederken trafik kurallarına azami derecede riayet ederek, daha dikkatli, daha duyarlı olunması; uykusuz ve yorgun biçimde araç kullanılmamasını özellikle istirham ediyorum. Bu güzel bayram coşkusunun gönüllerimizi şenlendirmesini, yollarda yapılacak hatalarla ocakların sönmemesini temenni ediyorum.”

Başkan Yahya Bulak; “Bugün buruk ve hüzünlü bir bayram yaşıyoruz. Çünkü orta doğuda kardeş ülke, Müslüman din kardeşlerimiz Filistin halkı savaş suçu işleyen barbar İsrail zulmü altında can veriyor. Bizler bu acı tablonun, bombalar altında öldürülen masum çocukların, hastanelerde yaralı olarak Allah’tan şifa bekleyenlerin acılarının bu bayramda son bulmasını umut ediyor ve bekliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak bu acı tablo karşısında din kardeşi Filistin halkının yanında olmaya devam edecektir.

Bu duygularla, çalışma arkadaşlarımın ve aziz milletimizin, Mübarek Kurban Bayramını tekrar tebrik eder, Cenab-ı Mevla’dan bizleri birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.