|
Tweet |
KARS PUSULA / ADEM ALP
Kars Kasaplar Odası Yönetimi Federasyon Seçiminde Ankara'da. Türkiye Kasaplar ve Besiciler Federasyonu'nun Ankara'da gerçekleştirilen olağan genel kurulunda yapılan seçim sonucunda federasyonun yeni genel başkanı Fazlı Yalçındağ oldu. Genel kurula katılan Kars Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Kaya ile oda yönetimi de seçimlerde hazır bulunarak yeni başkan Fazlı Yalçındağ'a destek verdi. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen oda başkanları ve delegelerin katılımıyla gerçekleştirilen seçimde, sektörün geleceğine yönelik önemli değerlendirmeler yapıldı.
Kars Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Kaya, genel kurulun ardından yaptığı değerlendirmede, federasyonun yeni dönemde kasap esnafı ve besicilerin sorunlarının çözümüne yönelik önemli çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirtti.
Kaya, "Türkiye Kasaplar ve Besiciler Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Sayın Fazlı Yalçındağ'ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kars Kasaplar Odası olarak sektörümüzün gelişimi ve esnafımızın haklarının korunması adına federasyonumuzla uyum içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. Kars Kasaplar Odası yönetimi, genel kurul süresince farklı illerden gelen oda başkanlarıyla da bir araya gelerek sektörün mevcut durumu, besicilik faaliyetleri ve kasap esnafının karşılaştığı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Seçimin ardından yeni federasyon başkanı Fazlı Yalçındağ ile hatıra fotoğrafı çektiren Kars heyeti, yeni yönetimin sektör adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

