BAŞKAN ÇALKIN VATANDAŞIN SORUNLARINI BİR BİR ÇÖZÜYOR

AK PARTİ KARS İL BAŞKANI ADEM ÇALKIN VATANDAŞIN SORUNLARINI BİR BİR ÇÖZÜYOR

12 Ağustos 2020 20:14

BAŞKAN ÇALKIN VATANDAŞIN SORUNLARINI BİR BİR ÇÖZÜYOR
KARS PUSULA / ADEM ALP

Başkan Çalkın ve Vatandaşların sorununa çözüm üretiyor. İl Başkanı Çalkın, pandemi sürecine rağmen vatandaşlarla görüşmelerini aksatmıyor. Vatandaşlarla görüşerek sorun ve taleplerini dinleyen Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Vatandaşlar tarafından dile getirilen sorun ve taleplerinin çözülmesi için ilgili kuruluşlarla görüşmeler yaparak vatandaşın sorununu çözüyor. 
AK Partinin en başarılı Başkanı Adem Çalkın.! 
Başkan Çalkın tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi ve ilimizi de etkisi altına alan Covid-19 pandemi salgınına rağmen her gün yüzlerce vatandaşın sorunuyla ilgileniyor.
Başkan Çalkın makamında ağırladığı vatandaşların başta sağlık ve iş olmak üzere bütün sorunlarına çare bularak, vatandaşlara yardımcı oluyor. Partili gözetmeksizin vatandaşların sorunlarını bizzat ilgili makamlara ileterek çözüm arayan Başkan Çalkın, AK Parti'nin bütün imkanlarını adeta vatandaşlara hizmet vermek için seferber ediyor.
Pandemi salgını sürecinde de vatandaşlara ihtiyaçları doğrultusunda desteklerini esirgemeyen Başkan Çalkın, Kars’ta yapılan yatırımlara da yeni yatırımlar eklenmesi konusunda aylık periyotlar halinde, Ankara’da Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç ile birlikte bakanlıkları ziyaret ederek yatırım destekleri alıyor. 






















Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.