Milletvekili Çalkın, “Biz gücünü Aziz Milletimizden alan bir partiyiz”

KARS PUSULA / ADEM ALP

Ak Parti Kars Milletvekili Çalkın, “Biz gücünü Aziz Milletimizden alan bir partiyiz” 
Ak Parti İlçe kongrelerini sürdürüyor. Sarıkamış'ta AK Parti 8. Olağan ilçe kongresi yapıldı. Başkan Kenan Doğan güven tazeledi.
Sarıkamış'ta düzenlenen Ak Parti 8. Olağan kongresine AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, 65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Bölge Koordinatörü, AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar ve partililer katılım sağladı.
Yapılan kongrede İlçe Başkanı Kenan Doğan tekrar Ak Parti Sarıkamış ilçe başkanı oldu.
İlçe kongresinde konuşan Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Biz gücünü Aziz Milletimizden alan bir partiyiz.” 
Çalkın; “Hedefleri olan, ülkemizi her alanda kalkındırmak için yola düşmüş, bu uğurda Dünya Liderimiz Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan rehberliğinde Türkiye Yüzyılı için arı gibi çalışan AK Kadrolarız.
Bu Aziz Vatan için, Gazi Kars'ımız ve Sarıkamış'ımız için yapacak daha çok işimiz var. AK Parti Sarıkamış 8. Olağan Kongremizi birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde gerçekleştirdik. Tekrar İlçe Başkanımız olarak seçilen Başkanımız Av. Kenan Doğan ve yeni İlçe Yönetimimizi tebrik ediyor, Sarıkamış'ımız için yapacağı çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.” Dedi. 
65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Ak Partimizin Sarıkamış İlçe Kongremizi gerçekleştirdik; hayırlı olsun. Millete hizmet yolunda Şehitler Diyarında bayrağı daha da ileri taşıyacaklarına olan inançla güven tazeleyen Başkanımız Kenan Doğan ve yönetimini tebrik ediyor, görevi devreden üyelerimize emekleri için teşekkür ediyorum dedi. 

 


14.10.2024 19:59:17