KAI-FED Genel Başkanı Dr Erdoğan Yıldırım'ın Kurban Bayramı Mesajı

KARS PUSULA 

 

KAI-FED Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kurban Bayramı için yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Milli ve manevi değerlerin pekiştiği, dini şuur ve duyguların geliştiği, birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde geçirdiğimiz, karşılıklı paylaşmanın, sevgi, saygı ve muhabbetin perçinlendiği kaynaşma ve dayanışmanın sembolü olan bir Kurban Bayramına daha erişecek olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı bizler için de tüm İslam âlemi için de birleştirici ve kaynaştırıcı bir güçtür. Aile büyüklerimiz başta olmak üzere eş, dost ve akrabalarımızın bayramlarını tebrik edip, gönüllerini mutlaka almalıyız. Evlerimizin neşe kaynağı olan çocuklarımızı sevindirmeli, şefkat ve merhamete muhtaç öksüz ve yetimleri, yoksul ve kimsesizleri unutmamalıyız.”
Başkan Yıldırım; “Geride gözü yaşlı sevdiklerinizi bırakmamak için bayram tatili nedeniyle çıkacağınız yolculuklarda trafik kurallarına uymanızı ve hız sınırını aşmamanızı siz değerli hemşehrilerimden önemle rica ediyorum. Bu mübarek günlerde Filistin’li Müslüman kardeşlerimize yapılan zulmü de bir kez daha lanetliyorum. İsrail katliamın da hayatını kaybeden binlerce Filistin’li Müslüman kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Milletçe acısını yüreğimizde hissettiğimiz Filistin için sessiz kalmayacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı yürekten tebrik ediyor, milletimiz ve İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini niyaz ediyorum.” İfadelerini kullandı.       


14.06.2024 17:03:54