Milletvekili Adem Çalkın Cumhurbaşkanımız İnsan Hak ve Hürriyetlerinde Büyük Devrim Yaptı

17 Haziran 2024 20:54

Milletvekili Adem Çalkın Cumhurbaşkanımız İnsan Hak ve Hürriyetlerinde Büyük Devrim Yaptı

KARS PUSULA / ADEM ALP

 

  AK Parti Kars İl Başkanlığı, Kurban Bayramı nedeniyle il binasında bayramlaşma töreni düzenlendi.
Düzenlenen Bayramlaşma programında açılış konuşması yapan Ak Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar; "Öncelikler Kurban Bayramınızı en içten dileklerimler kutluyorum. Bugün her zaman olduğu gibi bizimle bir arada olan ve bayramlaşma törenimizde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Milletvekilimize ve siz değerli partililerimize canı gönülden teşekkür ediyor bayramınızı tebrik ediyorum." Dedi.
Ardından Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın yaptığı konuşmasında; "Biz büyük bir teşkilatız, biz bir birimize gönülden bağlı bir teşkilatız. Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 22 yıldırı bu kutlu yolda hep birlikte yürüyoruz. Bizleri bu kutlu yolda birer nefer eyleyen Canab-ı Allah'a hamd ediyoruz. Bugün Bayramın ikinci günündeyiz dün herkes kurbanlarını kesti Allah kabul etsin."
Çalkın, "22 yıldır Türkiye’mizin ihya ve inşa çalışmaları devam ediyor, Kars'ımızda da bu ihya ve inşa çalışmaları devam edecek. İlimizde köylerimize bitümlü sıcak asfalt ve beton yol, köy içi parke yollar, suyu olmayan köylerimize su kaynakları oluşturduk, suyu bulunan köylerimiz de su şebeke hatları yenileme çalışmaları yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Kars Belediyesi Cumhur İttifakı Belediyesi olarak halkımıza hizmet edeceğiz, ilçelerimizde de partimizin belediyelerine durmak yok yola devam şiarı ile çalışmalarını aralıksız sürdürmeleri, il genel meclisi seçilen değerli partili arkadaşlarımızla birlikte ilimizin 380 köyüne ayırmadan ayrıştırmadan hizmet götüreceğiz."
Milletvekili Çalkın, "Yapılan bu çalışma ve hizmetlerden ziyadesi ve en önemlisi gönülleri yapmak. Teşkilatımızın temsil ettiği makamı göz ardı etmeden, onun bilinciyle Genel Başkanımız fıtratını, Genel Başkanımızın Milletine bakışı çerçevesini, Genel Başkanımızın 22 yıldır bu ülkeye kazandırdıklarını, evet sadece köprüler yollar değil, İnsanlık onuruna yakışacak devrimlerde de bulundu Sayın Cumhurbaşkanımız, insan hak ve hürriyetlerinde birçok devrim yaptı. Sağlık, Milli eğitim, ulaşım bunlar ayrı şeyler, bir de insanlık onuruna çok büyük hizmetler etti. Dillerini konuşamayan insanlar dillerini konuşabilir, serbestçe türkülerini dinleyebilir hale geldi. Başını örttükleri için okullara alınmayan, okudukları liselerden dolayı üniversitelere alınamayan, katsayısı torpilleri ile engelleyen bir yapıdan bugün hak ve hürriyetler konusunda hakikaten bugün birçok ülkeye örnek olacak devrimler yapan bir lideri partisiyiz." İfadelerini kullandı. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.