Kars Valisi Ziya Polat Kağızman Hükümet Konağı İnşaatında İncelemelerde Bulundu

23 Haziran 2024 20:28

Kars Valisi Ziya Polat Kağızman Hükümet Konağı İnşaatında İncelemelerde Bulundu

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars'ta ve ilçelerinde yatırım programları kapsamında inşaatı devam eden hizmet ve eğitim kurumları binalarında çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. 
Kars Valisi Ziya Polat, Kars il geneliden yatırım programları kapsamında yapım çalışmaları devam eden Kağızman İlçe Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Polat, yapımı devam eden inşaatı İlçe Kaymakamı Okan Daştan ve Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Fatih Tekcan ile birlikte dolaşarak çalışmaları yerinde inceledi. 
Hükümet Konağı inşaatında yaptığı incelemelerden sonra kuvvetli yağışlar sonucu oluşan selden etkilenen Akdam Köyü'nü de ziyaret  ederek vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Polat, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 
Vali Ziya Polat, Kağızman ilçesinde yaptığı bir dizi incelemelerin ardından Kağızman İlçe Jandarma Komutanlığı ile Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve halkımızın huzur ve güvenliği için büyük özveriyle görev yapan Jandarma ve Emniyet personeline kolaylıklar diledi.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.