• ötüken kars

Kars’ta buzlanma, don ve sis uyarısı!

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ağrı’da 16, Kars’ta 10, Ardahan ve Erzincan’da 9 derece ölçüldü.

08 Ocak 2020 11:02

Kars’ta buzlanma, don ve sis uyarısı!

KARS PUSULA / ADEM ALP

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kars’ta havanın sabah saatlerinde parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif kar yağışlı, özellikle gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile yer yer sis ve pus hadisesi yaşanacak.

Yapılan açıklamada ayrıca, “gece ve sabah saatlerinde yer yer buzlanma ve don hadisesi ile birlikte pus hadisesi beklendiğinden başta sürücüler olmak üzere ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.” uyarısı da yapıldı.

Öte yandan bugün İstanbul Sabiha Gökçen – Kars seferini yapması planlanan Pegasus PC2590 sefer sayılı uçuş iptal edildi. Uçuşun iptal edilme nedeninin ise dün Sabiha Gökçen Havalimanında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Sharjah kentinden İstanbul’a gelen özel bir havayolu şirketine ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na saat 09:08’de inişte pist dışına çıkmasından kaynaklandığı öğrenildi.

kars’ta-buzlanma,-don-ve-sis-uyarisi!-(3).jpg?v=2kars’ta-buzlanma,-don-ve-sis-uyarisi!-(1).jpg?v=2kars’ta-buzlanma,-don-ve-sis-uyarisi!-(2).jpg?v=2

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.