Kars NARKO ekiplerinden uyuşturucu ve silah operasyonu

22 Mart 2024 09:04

Kars NARKO ekiplerinden uyuşturucu ve silah operasyonu

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’ta polis ekiplerinin yaptığı operasyonda bir şüphelinin evinin mutfak kısmındaki dolaplarda narkotik dedektör köpeği ‘Daxo’ ile yapılan aramada 2 tabanca ile çok miktarda çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 1 şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Bunun üzerine şüpheliyi takibe alan ekipler operasyon düzenledi.
Operasyonda şüpheli O.G.(46) yakalanırken evinde narkotik dedektör köpeği ‘Daxo’ yapılan aramada mutfaktaki dolaplardan 7 parça halinde toplam 75,28 gram metamfetamin, 1 hassas terazi, suçtan elde edildiği tahmin edilen bin 35 TL, uyuşturucu madde paketlemede kullanılan çok sayıda kağıt, 4 cam aparat, 2 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör ve 14 fişek ele geçirildi.
Karakola götürülen O.G. ifadesinin ardından ’Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak’ suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.