• ötüken kars

KARS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN ACAY GÖREVE BAŞLADI

KARS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN ACAY GÖREVE BAŞLADI

11 Mart 2020 08:59

KARS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN ACAY GÖREVE BAŞLADI
KARS PUSULA / ADEM ALP

Geçtiğimiz hafta Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Acay bugün yeni görevine başladı. Açıklamalarda bulunan Acay, 1997 yılından beri Kars’ta öğretmenlik görevime başladığını, uzun süre okul idareciliğini, akabinde ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevini yürüttüğünü ve geçtiğimiz hafta ise gurur duyduğu öğretmenlik mesleğinin yönetim kademesi olan İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yeniden göreve başlamış olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.
Kars Valisi Türker Öksüz’ün talimatlarıyla kentte kısa sürede eğitimde eksiklikleri veya yetersiz kalınan her noktayı tespit edeceklerini ifade eden Acay, “Kars’ta eğitimi kaliteli hale getirmek için adeta gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Bu çalışmaların tek başına olunmayacağını da kaydeden Acay, “Bu bir ekip işidir, İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki arkadaşlarımız, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize büyük görev düşüyor. Ben birebir görüşmeleri gerçekleştirerek, sayın Valimizin talimatları doğrultusunda eğitimdeki başarı seviyemizi yükseklere taşımayı hedefliyoruz.” diye konuştu.
Aydın Acay Kimdir?
Doğum Tarihi : 18.01.1970
Doğum Yeri    : Kars Susuz İlçesine bağlı Kayadibi Köyü
Medeni Hali     : Evli, 2 Çocuk Babası
Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü
Mezuniyet Yılı  : 1996
İş Hayatı
07.05.1997-06.09.2012 tarihleri arasında Kars ilinde bulunan Eğitim kurumlarında Öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı, Müdür Baş Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 06.09.2012 tarihinde İl Müdürlüğümüze İl Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür vekili olarak görev yaptı ve şuan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirildi.



Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.