Kars ESOB Başkanı Bakırhan'ın Kurban Bayramı Mesajı

14 Haziran 2024 17:14

Kars ESOB Başkanı Bakırhan'ın Kurban Bayramı Mesajı

KARS PUSULA 

 

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Bakkallar Bayiler Odası Başkanı Murat Bakırhan üyelerinin ve vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

Başkan Bakırhan, “Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.” Dedi.
Bakırhan; “Bu Bayramda da, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız, esnafımızı olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmamalıyız. Bu düşüncelerle, Aziz Milletimizin, Kars halkı ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.”

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.