Kars Esnafının Sorun ve talepleri bir bir anlatıldı

25 Nisan 2024 19:46

Kars Esnafının Sorun ve talepleri bir bir anlatıldı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan Kars esnafının sorunlarını ve kalkınması yönünde atılması gereken adımları Bakan Bolat ve Genel Başkan Palandöken’in katıldığı toplantıda dile getirdi.  
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in daveti ve ev sahipliğinde, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımı ile Türkiye’nin birçok İlinin Birlik Başkanı ve Esnaf Odası Başkanları Bakkallar ve Bayiler Odalarının katılımı, Merkez İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grubu ile Meslek Eğitimini Geliştirme Kurulu istişare toplantısı TESK Konferans salonunda gerçekleştirildi.  
Kars ESOB Başkanı Bakırhan düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada şu bilgileri verdi. 
Başkan Bakırhan; “Kars Esnafı SGK, Bağ-Kur, elektrik tüketimi, doğal-gaz, vergi, düşük faizli kredi ve kira gibi birçok sorununa çözüm beklediğini ifade ederek Bakan Bolat ve Genel Başkan Palandöken’den Kars esnafının sorunlarının çözümü için destek istedi.”
Bakırhan; “Toplumumuzun en canlı ve dinamik kesimini oluşturan esnaf ve sanatkârlarımızın istek, talep ve beklentileri kapsamlı değerlendirilerek düzenlenen toplantıda ele alındı.  Yapılan istişarelerin Esnaf ve Sanatkarımız adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi. 

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.