beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Murat Bakırhan’dan “Muhtarlar Günü” Mesajı

Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Murat Bakırhan’dan “Muhtarlar Günü” Mesajı

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2025 22:07

Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Murat Bakırhan’dan “Muhtarlar Günü” Mesajı

KARS PUSULA / ADEM ALP

 

Kars ESOB Başkanı Bakırhan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekti.

Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Murat Bakırhan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında muhtarlık müessesesinin demokrasinin en önemli yapı taşlarından biri olduğunu vurguladı.

Bakırhan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Muhtarlık müessesesi, ülkemizde mahalli demokrasinin en eski örneğidir ve 1829 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir. 19 Ekim gününün ‘Muhtarlar Günü’ olarak belirlenmesi, devletimiz ve hükümetimizce, en küçük mahalli hizmet birimi olan muhtarlarımıza verilen önem ve değerin göstergesidir.

Devletimizin mahalle ve köylerdeki temsilcisi olan muhtarlarımız, son yıllarda vatandaşlarımızla daha yakın temas kurma, talep ve ihtiyaçları hızlı bir şekilde iletme ve çözme noktasında önemli imkânlara kavuşmuştur.

Bu vesileyle ilimiz ve ilçelerimizde görev yapan tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”




Bu haber 2049 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SONDAKİKA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI