• ötüken kars

İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ KARS İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

02 Şubat 2020 10:09

İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
KARS PUSULA / ADEM ALP

İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Salonunda gerçekleştirilen Ak Parti Kars İl Danışma Meclisi toplantısı Saygı Duruşu İstiklal Marşının okunmasının ardından divan oluştu. Meclis toplantısına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Kars milletvekilleri 65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, ilçe belediye başkanları, Ak Parti ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Ak Parti Kars İl Danışma Meclisi toplantısında açılış konuşması yapan Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Yunus Kılıç, Elazığ ve Malatya illerimizde meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum dedi. Kılıç; Maalesef bazen bu tür olayların yaşanmasında bizlere şunu gösteriyor bu yüce millet bu tür sıkıntılı zamanlarda dünyaya en güzel dayanışma örneğini gösteren güçlü bir millet olduğunu gösteriyor ifadesini kullandı.

Toplantıda konuşma yapan 65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan; Her zaman siz Ak kadrolara söylediğim bir söz var, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan artık sadece Türkiye’nin lideri değil aynı zamanda Dünyanın ’da lideri. Dünyadaki mazlumların, mağdurların hamisi, bunu nerde gördük bunu üç gün önce Filistin’i parçalamak, Filistin’i satmak, Filistin’i parayla almak isteyenlerin yaptığı programda dimdik duran Recep Tayyip Erdoğan da gördük, Dimdik duran Türkiye gördük. Dün Sayın Cumhurbaşkanımız çok kıymetli laflar etti dedi ki bugün Kudüs’ü parçalamak isteyenlere o bizim ilk mabedimizi parçalamak isteyenlere ses çıkartmazsak, karşılarında durmazsak yarın sıra en kıymetlimiz olan en değerlimiz olan Kâbe’ye gelir. Kâbe’ye zarar geldiğinde hayıflanmamak için bugün dik duruşumuzu devam ettirmemiz lazım, bunu niye söylüyorum biliyorum ’ki “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dünyanın her yerinde zaten dik duruyor ve söylenmesi gerekeni zaten söylüyor. Ama en değerli en kıymetli olan gücünü aldığı milletini,  gücünü aldığı Ak kadroların yaşlısıyla genciyle kadınıyla erkeği ile sonuna kadar arkasında durmasıdır”. ifadesini kullandı. Arslan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olduklarını dile getirerek, "Allah'ın izniyle sizlerle canımız pahasına da olsa sonuna kadar hem onun arkasında olacağız hem de Kudüs'ün arkasında duracağız. Hep diyoruz ya 'Ölmek var ama ezan sesini dindirmek yok, ölmek var ama bayrağı indirmek de yok dedi.

Ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz salonda bulunan partililere seslendi. Demiröz; Türkiye'nin ekonomi ve dış ilişkilerde yükselişte olduğunu belirterek, AK Parti'nin Türkiye'nin her zaman bir numarası olduğunu dile getirdi. Deprem vergilerinin 7-8 katı kadar rakam bugün genel bütçeden illerimize, her tarafa gitmiş, harcanmış, konutlar yapılmış ve yapılmaya devam ediyor. Biz ülkeyi nereden nereye getirdik, bunu kıskananlar tabii ki leke sürmeye çalışıyorlar ifadesini kullandı.

Toplantı sonrası görev sürelerini tamamlayan AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Hüseyin Çiftçi ve Susuz İlçe eski Başkanı Ayhan Bulut’a, AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından hazırlanan plaket ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mektup, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz tarafından verildi. Genel Başkan Yardımcısı Demiröz’e Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın tarafından fütüvvet ağacı tablosu hediye edildi.































Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.