Dr. Erdoğan Yıldırım'dan Selim İlçesine Leman-Erdoğan Yıldırım Çok Amaçlı Salon ve Taziye Evi

02 Temmuz 2024 21:55

Dr. Erdoğan Yıldırım'dan Selim İlçesine Leman-Erdoğan Yıldırım Çok Amaçlı Salon ve Taziye Evi

KARS PUSULA / ADEM ALP

Yıldırım Ailesinden Selim İlçesine “Leman-Erdoğan Yıldırım Çok Amaçlı Salon ve Taziye Evi.”

İş İnsanı ve Federasyon Başkanının ilçesine yaptırdığı  “Çok Amaçlı Salon ve Taziye Evi” çok sayıda davetli tarafından hizmete açıldı.
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı ve İş İnsanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kars’ın Selim ilçesinde Annesi adına yaptırdığı “Leman-Erdoğan Yıldırım Çok Amaçlı Salon ve Taziye Evi” Selim İlçe Kaymakamı Mubin Demirkıran, İlçe Belediye Başkanı Barış Koç, İş İnsanı ve Federasyon Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım’ın Babası Hacı Cemil Yıldırım, Kars İl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Eren Alp, Selim Belediyesi Eski Başkanı Coşkun Altun, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanı, KAI-FED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, çok sayıda vatandaş ve davetlilerin katılımıyla açılışı yapıldı.
Açılış; Saygı Duruşu İstiklal Marşının okunmasının ardından Kuran-ı Kerim okunup dua edildi.
“Leman-Erdoğan Yıldırım Çok Amaçlı Salon ve Taziye Evi” açılışında Selim Belediye Başkanı Barış Koç bir konuşma yaptı.
Başkan Koç; “Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Dr. Erdoğan Yıldırım tarafından ilçemizde yaptırılan Çok Amaçlı Salon ve Taziye Evimizin yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Erdoğan Yıldırım doğup büyüdüğü toprakları hiçbir zaman unutmadı ve yardımları ile bizlerin her zaman yanında olmuştur. Hemşehrimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.
Selim İlçe Kaymakamı Mubin Demirkıran ise yaptığı konuşmada; “Değerli misafirler, çok değerli iş insanı ve Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Erdoğan Yıldırım, Bugün yapımına daha önce başlanılan “Çok amaçlı salon ve taziye evi’nin” açılışını yapmaktan mutluluk duydum. Hizmet tesisinin amacının yakınlarımızı anma günlerinde burada toplanacağız, ancak bunun yanında güzel günlerde, daha güzel sosyal etkinliklerin de yapılmasını rabbim bizlere nasip etsin. Burada birliğimizi, beraberliğimizi muhabbetlerimizi arttırarak bu tesise daha da bir anlam katarak kullanmayı nasip etsin. Buradan bir kez daha böyle bir hizmet tesisini ilçemize yaptıkları için Sayın Hacı Cemil Yıldırım ve Sevgili Başkanımız Erdoğan Yıldırım’a çok teşekkür ederim.” Açıklamasında bulundu.
KAI-FED Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım ise açılışta yaptığı konuşmasında; “Çok Değerli Protokol ve çok değerli Selimli hemşehrilerim sizleri Yıldırım ailesi adına sevgi ve saygıyla selamlıyor hepiniz hoş geldiniz. Ben bugün burada açılışını yapmakta olduğumuz “Leman-Erdoğan Yıldırım Çok Amaçlı Salon ve Taziye Evi” hizmet binasını Selim İlçe Belediyesi Eski Başkanı Sayın Coşkun Altun kardeşim ile birlikte istişare etmiştik ve ilçemizin Cumhuriyet Mahallesinin böyle geniş ve çok amaçlı bir salona ihtiyaç duyduğunu bana söylemişti. Bende ilçemin her konusunda, talebinde yanlarında olduğumu ifade etmiş ve bu talep doğrultusunda bu hizmet binasının inşasını gerçekleştirdik. Binanın yapımının tamamlanma sürecinde yeni Belediye Başkanımız Barış Koç kardeşimle görüştük o da eksikliklerin giderilmesinde ve Sayın Kaymakamımızın da destekleri ile bugün bu hizmet binamızı açılışını yapıyoruz.”
Yıldırım; “Kim Kars’a ve İlçelerine hizmet ediyorsa hepsinin benim başımın üstünde yeri var. Anakara’da bir kardeşiniz olarak her zaman Kars Ardahan ve Iğdır’lı hemşehrilerimin yanında olmaya çalışıyorum ve olmaya da çalışacağım gücümüzün yettiğince de. Kıymetli hemşehrilerim ben sizleri çok seviyorum, sizlerden memnunum, iyi ki varsınız, iyi ki bizlerle berabersiniz.  Yıldırım ailesi büyüğümüz Hacı Cemil Yıldırım olarak Anakara’da cami, okul, öğrenci yurtları ve bugün burada açmış olduğumuz çok amaçlı salon ve taziye evlerini yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bizler de ondan almış olduğumuz bu hayır ve hizmet yarışını ona laik şekilde sürdüreceğiz. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor Allaha emanet ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından “Leman-Erdoğan Yıldırım Çok Amaçlı Salon ve Taziye Evi” açılışı yapıldı.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.