• ötüken kars

2019 YILI İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

2019 YILI İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

20 Ekim 2019 18:05

2019 YILI İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI
KARS PUSULA / ADEM ALP


Diyanet Sen Kars Şubesi 2019 Yılı İl Divan Toplantısı  İlim Yayma Cemiyeti konferans salonunda yapıldı.
Toplantıya diyanet sen genel Sekreteri Mehmet Ali Güldemir,Genel başkan yardımcısı Mehmet Yaman, Kars il Müftüsü Yusuf Eviş, İlçe başkanları ve İlçe yönetim kurulları katıldı. Saygı duruşu istiklal marşının okunmasının ardından Divan kurulu seçildi.  Mehmet Yaman,Cengiz Çıtrak ve Coşkun Büyüktanır divana seçildiler. 
Diyanet Sen İl Divan toplantısında açılış konuşması yapan İlim yayma Kars şube Başkanı Ebubekir Keleş yaptı. Başkan Keleş konuşmasında Kars ilimizdeki sendikal çalışmalardan bahsederek bugünlere zorlu bir süreçten geçerek gelindiğini,hiç bir şeyin kendiliğinden olmadığının altını çizdi. Kleş Din gönüllülerinin  görevlerinin zor olduğunu ve özellikle kırsal kesimde daha da zor olduğunu ifade etti. 
Divan toplantısında bir konuşma yapan Kars il Müftüsü Yusuf Eviş; Konuşmasında Din görevlilerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, görevlilerin köylerde lojman sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulması büyük bir ihtiyacın giderilmiş olacağını söyledi.
Diyanet Sen genel Sekreteri Mehmet Ali Güldemir’de yaptığı konuşmada;Öncelikle Kars ilimizdeki sendikal çalışmalardan memnun olduklarını bu çalışmaların devamlı olmasının daha önemli olduğundan bahisle, Türkiye’de Memur Sen’in ve Diyanet Sen'in yaptığı çalışmalardan söz etti. STÖ'lerine çok iş düştüğünü ülkemize sahip çıkmaları gerektiğini belirtti. "Barış Pınarı Harekatında" ülkemizin askerlerimizin başarılı olması için çok çalışmamız ve dualarımızı eksik etmememiz gerektiğini anlattı.
Divan Başkanı Mehmet Yaman’ın kapanış konuşmasından sonra program sona erdi.



















Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.